facebook s


  Ambulanta Max - Lavrica

  Dolenjska cesta 250
  1291 Škofljica

  Tel.: 01 366 65 44

  Ambulanta Max - Kamnik

  Muzejska pot 2
  1241 Kamnik

  Tel.: 059 940 488


  DELOVNI ČAS

  Lavrica:
  pon.-pet. 8.00 - 19.00

  sob. 8.00 - 12.00

  ned. in prazniki zaprto

  Kamnik:
  
pon.-pet. 13.00 - 19.00
  sob. 8.00 - 12.00

  ned. in prazniki zaprto 

 

  


  DEŽURNI VETERINAR

  Izven delovnega časa lahko
  pokličete dežurnega veterinarja

  na telefon 031 394 678


KJE SMO 

puscica LAVRICA

puscica KAMNIK

 

 ambmax lavrica

Veterinarska ambulanta Max - Lavrica

Naša ambulanta na Lavrici je odprla svoja vrata 1. 4. 2008. Najdete nas na Dolenjski cesti 250.

Ambulanta ima recepcijo s čakalnico, trgovino, ordinacijo, laboratorij, knjižnico in prostor za hospitalizacijo živali.

Naši veterinarji so prijazni, svoje delo opravljajo z zavzetostjo, natančnostjo in ljubeznijo do živali ter se stalno strokovno izpopolnjujejo doma in v tujini na področju zdravstvenega varstva psov, mačk in eksotičnih vrst živali (malih sesalcev, plazilcev in ptic).

V ambulanti opravljamo klinične preglede, zaščitna cepljenja, ultrazvočne preiskave trebušne votline, rentgensko slikanje, stomatološke posege in številne operativne posege, tako preventivne kot kurativne. V primeru hujše bolezni ali težje operacije lahko vaš ljubljenec ostane tudi pri nas v hospitalu na intenzivni terapiji.

 

V našem laboratoriju lahko opravimo hematološke in biokemijske preiskave krvi, preiskavo urina, mikroskopske preiskave različnih vzorcev ter hitre teste na povzročitelje določenih bolezni. V primeru, da so potrebne specialne preiskave krvi (določanje vrednosti hormonov, titra protiteles, genetske preiskave …), mikrobiološke, patohistološke ali druge zahtevnejše preiskave, v ambulanti odvzamemo vzorce in jih pošljemo v ustrezen akreditiran laboratorij.

 

V okviru naše ambulante deluje tudi veterinarska služba za proizvodne vrste živali na terenu. Določena zdravila za proizvodne živali lahko dobite tudi v sami ambulanti, vendar le ob predložitvi hlevske knjige.

 

V trgovini vam nudimo široko paleto kakovostne hrane za živali, različne priboljške, povodce, ovratnice, igrače, opremo za nego, ležišča, oblačila in še mnogo drugega. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri ustreznega izdelka za vašega ljubljenca. V primeru posebnih želja ali če primernega izdelka slučajno nimamo na zalogi, vam želeno dobavimo v najkrajšem možnem času.

 

Naše osnovno poslanstvo je dobro počutje živali ter zadovoljstvo strank. Trudimo se biti vedno boljši, slediti trendom na področju veterinarske oskrbe živali in vam nuditi širok spekter kakovostnih in profesionalnih storitev.

 

Veselimo se vašega obiska!

 

Kolektiv Veterinarske ambulante Max na Lavrici

 

map-valavrica